Naecon Gevel

Over Ons

Peter is sinds 1985 actief in de garagebranche. In 2003 starte hij op zelfstandige basis een eigen zaak. Het zijn vooral de Duitse merken waar hij dagelijks actief mee bezig is. Herstellingen, nazicht, consultancy bij aankoop,…. een persoonlijke aanpak is hier steeds gegarandeerd.

Naecon werkplaats

Expertise & Eerlijke Service Sedert 2003

Naecon

Eerst helpen we even de prangende vraag uit de wereld:
Waar komt die naam Naecon vandaan?

Het huidige bedrijf van Peter Naesen en Katia Beydts dat ongeveer alles aanbiedt wat in de autowereld van belang is, startte in 2003 als bijberoep: Peter Naesen vond de tijd rijp om de ervaring die hij sedert 1985 in de garagebranche had opgedaan, te delen met collega’s. Hij bood hen zijn consultancy diensten aan, zowel op de werkvloer als tijdens opleidingen bij Syntrawest te Brugge en Kortrijk. De zoektocht naar een naam bracht hem bij NAECON, en omdat die naam blijft hangen werd hij ook niet meer gewijzigd.

Tijdens deze periode, tot 2009, werd ook een aanvang genomen met het importeren en verkopen van Duitse auto’s en bestelwagens voor een groeiende schare eigen klanten. De Service en herstellingen gebeurde na de reguliere werkdag. Het laat zich raden: algauw bleek de combinatie van twee jobs niet houdbaar en drong een keuze zich op.

De kriebel om na al die tijd ook eens voor eigen rekening een zaak te runnen bleek sterker dan alle praktische beslommeringen en terughoudendheid. In 2010 werd een perceel grond aangekocht langs de Brugsesteenweg te Bredene en werd daarop een nieuw bedrijf met burelen en werkplaats gebouwd. Sedert de komst van het shoppingcenter en enkele collega- garagebedrijven toch wel de uitgelezen plek om een goed bereikbare en zichtbare garage neer te poten. Op weg naar deze plek geen files of obstakels: vlot bereikbaar vanuit Bredene, maar ook vanuit Oostende, De Haan, Oudenburg, en zelfs als u van Wenduine, Blankenberge of het Brugse komt, 20 minuutjes later rijdt u onze parking op.

 

Onthaal

In onze gezellige burelen en wachtruimte kunt u genieten van een kopje Grootmoeders koffie of thee, een magazine of de krant lezen terwijl u wacht. Natuurlijk is ook het Bredene Shoppingcenter op wandelafstand handig dichtbij.

Team

Jaren ervaring en constante bijscholing zorgen voor een degelijke aanpak

 

Tom Biervliet- Reparatie Technieker

Tom Biervliet

Reparatie Technieker
Jebbe Deketelaere- Service Technieker

Jebbe Deketelaere

Service Technieker
Katia Beydts- Zaakvoerder, Administratie- Boekhouding

Katia Beydts

Zaakvoerder, Administratie- Boekhouding
Peter Naesen- Zaakvoerder

Peter Naesen

Zaakvoerder
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen